Az oldal teljes mértékű működtetéséhez ajánljuk, engedélyezze a JavaScript használatát!

Kapcsolat

Ebben a menüpontban elolvashatja a könyv olvasóinak a véleményét és a honlap látogatóinak a vendégkönyvben hagyott, érdekes bejegyzéseit, továbbá többféle módon is kapcsolatba léphet velünk. Írhat Ön is a vendégkönyvbe néhány értékes gondolatot, valamint küldhet nekünk bármilyen jellegű személyes üzenetet.


Itt szeretnénk megköszönni, hogy megtekintette a honlapunkat, és velünk tartott ezen a kis kalandos „utazáson”. Reméljük, tetszett Önnek a tartalom és a látottak, és máskor is meglátogat bennünket.


Amennyiben tetszett Önnek a könyv, a honlap vagy mindkettő, örömünkre szolgálna, ha megosztaná tapasztalatait barátaival és ismerőseivel.Olvasói vélemények

A következő sorokat a könyv olvasói posztolták valamelyik internetes portálon vagy közösségi oldalon, vagy küldték számunkra személyes üzenetként, e-mailben.Alumni, Moly.hu (2015. május 17.):
Miért nincs ennek folytatása?? Nagyon jó regény! Remekül kidolgozott világ, szereplők és történet.
Bertáné Horváth Emília, Facebook (2014. augusztus 1.):
Én az íróról szeretnék többet tudni,minden esetet olyan átéléssel ír, mintha benne lennék.Ki ő? Egyenlőre az első kötetnél tartok, de biztos megszerzem a másik kettőt is, remélem ilyen élményeket okoz a továbbiakban is.Szóval ki ő?
Szabó Tamás (2009. április 30.):
...rendkívül érdekesnek találtam az első részt, és persze – főleg ahogy vége lett – nagyon várnám a folytatást.
Jelena Barbulović, Vancouver, Kanada (2007. szeptember 7.):
Nos en szemely szerint nagyon elveztem az en altalam kitalalt osszehasonlitasokat szereploid tulajdonsagaival kapcsolatba,valamint az esemenyekben.Kyranda -sokban egyezik a Harry Potter-ben latottakkal A Birodalom uranak segitoje beszel dolgokat,melyek Biblia szerint Pal apostolnak a kor. irt levelebol 12-12,amikor arrol beszel hogy egy testhez tartoznak a kezek,labak,fej,de ez egy test reszei.Vanesta harcmuveszno nagyon hasonlit NEKEM a Mattrix-ban latott Hosnore.Esemenyek a kikotoben a Karib tengeri kalozokat juttatja eszembe.Gladiator filmbol a harcokat az arenaban.Utazas kozben a kocsi valtasokat a Harom testor cimu filmbol illetve konyvbol juttata eszembe. Megegyszer kerlek ne vedd kritikanak,ez az en privat szorakozasom is volt a konyv olvasasakor.Valoszinu az olvasoid kozul nem olvastak illetve lattak az altalam felsoroltakat es eszukben sem jutna ilyen osszehasonlitas.Megegysze alahuzom ezt a dolgokat azert irtam meg neked,mert en nagyon elveztem olvasni mindazt ami le van irva a konyvedben,nagyon szepen van otvozve az egesz tortenet.
Korsós Tibor, Kalocsa (2007. július 16.):
...már a múlt hét elején végigolvastam a könyvet. Kicsit talán még a könyv hatása alatt voltam. :) Nagyon érdekesnek találtam a könyvet, és ahogy az elején is , úgy később sem csalódtam. Mindig volt benne valami izgalmas, valami fordulatos. Hangulatomtól függően volt, hogy már délelőtt annyit olvastam mint máskor egész nap. Tetszettek benne a dolgok, ahogy meg voltak tervezve. Pl.: a különböző királyságok leírása, hősök életrajza, a Transimpéria :). Viszont nagyon sajnáltam, amikor a végéhez értem… Amúgy el kell mondjam, hogy jó buli volt a könyv. :) Egyik honlapodon, ahol a könyvről írtál, olvastam, hogy (bár lehet nem pontosan jól emléxem már) filozófiával és pszichológiával is foglalkozol. Utánajártál ilyen téren is. Hát elég sok nézet (rend- akár szerzetes-, mágus- vagy lovagrend) volt benne. :) Ami tetszett benne, nem pontosan idézem, de vhogy amikor gondolkodnak rajta? hogy talán tényleg létezik egy felsőbbrendu lény, egy Isten… meg hogy általában kell, hogy legyen egy ellenpárja az Ördög, Lucifer, de valójában nem létezik csak az emberekben… vhogy így volt. Csak kinyögtem. :) Na ez igencsak elgondolkodtatott. De sok hasonló volt még benne.
dr. Gákovity Dániel, Budapest (2007. június 8.):
A könyv végén járok, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Az elmúlt hét-hetek legkedveltebb időtöltései, amikor a könyv világába kerülhetek, izgulva a főhősök életérért. Tetszenek a szereplők és a történet is nagyon izgalmas. Olvastatja magát. Nem unom, pedig egy ilyen nagy könyvnél ez könnyen megeshetne. Minden elismerésem a Tiéd! Hihetetlen munka van benne.

A jövőben is szándékunkban áll felhelyezni egy-egy újonnan beérkezett, érdekes olvasói véleményt. Ha Ön már elolvasta A holdsarló fénye regényét, és különösen, ha tetszett, írja meg nekünk a véleményét! Jóváhagyásával akár fel is helyezzük azt az oldalra.

Vendégkönyv

Szeretné kifejezni a véleményét vagy meglátását a honlap vagy a könyv kapcsán? Örömmel vennénk! Az új vendégkönyvünk már üzemel, tehát ha kedve van hozzá, írjon egy nyilvános bejegyzést! Írhat a vendégkönyvbe névtelenül is, és ha nem szeretné, nem szükséges megadnia az e-mail címét sem. (Ha elérhetőségét mégis megosztja velünk, az akkor sem jelenik meg nyilvánosan a vendégkönyvben.)


Érdekli, milyen üzeneteket hagytak hátra a korábbi vagy e honlap egykori látogatói? Ha kívánja, elolvashatja az összes bejegyzést!


Személyes üzenetet szeretne küldeni nekünk? Szívesen olvasnánk sorait. Ha privát csatornán óhajt írni, ezt az ElérhetőségElérhetőség alfejezet alatt teheti meg.


Látogatóink üzenték

Elérhetőség

Itt írhat nekünk, ha kérdése van hozzánk, vagy véleményt vagy kritikát szeretne megfogalmazni, esetleg valamilyen hibát észlelt az oldalon. Nevének és email címének megadása után üzenetet küldhet.

*

*


*

*
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A Hitelesítés mezőbe írja be, hogy OK.


Robert Locksmith